...ainakin lasten. Poika pelaa jalkapalloa kuten koko kesän ja tyttö aloitti kuvataidekoulun maanantaina. Eli normaaliin arkeen on siltäkin osin palattu ja kuljetuspalvelua tarvitaan:) Itse odotan innolla mitä Kankurin Kamari tarjoaa tälle syksylle.

Viime keväänä osallistuin tiistain käsityöiltoihin, joissa oli joka kerta oma teema / tekniikka. Illan aikana voi aloittaa ko. aiheeseen liittyvän työn tai vain kokeilla käsiteltyä tekniikkaa. Olin mukana myös Kankurin neuleseurassa, jossa pääsi vähän syvällisemmin tutustumaan, kokeilemaan neulontaan ja virkkaukseen liittyviä eri tekniikoita. Tutustuin mm.

...haarukkapitsiin, jolla toteutin itselleni hartiahuivin. Haarukan kanssa touhuaminen oli ihan mukavaa ja varsinkin se palojen kokoaminen kun alkoi nähdä kättensä työn tuloksia.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

847055.jpg

...Rosetekniikkaan (ne kukkajutut), jolla valmistui verho lasitetulle terassillemme (kuvien laatu huono: hankala kuvattava eikä kuvaajakaan mikään huippuammattilainen:)

 847063.jpg 

847064.jpg

Rosekukat ovat kivoja pikkutöitä, noihin verhoihinkin tein kukan silloin, toisen tällöin. Yksi kukka valmistuu nopeasti, muutamassa minuutissa. Materiaalina verhoissa paperilanka.

Sekä Qvidi Minaan, josta lähiaikoina jotain pientä valmistumassa kokeiluna, siitä sitten enemmän. Eli syksyn kursseja innolla odotellaan, jos vaikka kynttelikön tekoa, valoryijyä…. oi voi miten niitä tunteja saisi päivään enemmän?? Mutta nyt vielä hetkeksi nauttimaan ehkä tämän kesän viimeisistä lämpimistä hämärtyvistä iltahetkistä:)