Tämä viikonloppu on mennyt kilpailujen merkeissä. Osallistuin Rakenna-Sisusta-Asu Messuilla Käsityöliike Katariinan järjestämänä ja kutsumana leikkimieliseen Tikkauskilpailuun. Meidän seudulla neulomista kutsutaan myös tikkaukseksi kaksikielisyytemme siivittämänä eli siitä juontaa kisan ehkä hieman erikoiselta kuulostava nimi. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kisa oli ensimmäinen laatuaan Kokkolassa. Neuloimme 20 minuutin aikana 20 silmukalla niin pitkästi kuin ehdimme. Ainoastaan voittaja selvitettiin ja me muut olimme kaikki hyviä kakkosia. Meitä osallistujia oli yhteensä kuusi. Kilpailu oli oikein hauska, kunhan ensimmäisenä päivänä pääsi "alkukipsistä" eroon.. Voisin ihan hyvin kuvitella osallistuvani joskus uudelleenkin! Kilpailu juonsi Tv:stä tuttu Hanna Sumari: rento ja hauska persoona, vapautti meistä kaikista ammattilaisen ottein jännityksen pois! Kuvassa meikäläinen Hannan tentissä:

 

943481.jpg

Kuvan nappasi Johanna, joka oli paikalla kannustamassa, kiitti!

 

Kisan palkinnot olivat erinomaiset, vai mitä olette mieltä:

 

943483.jpg

 

 

Kuvassa näkyvissä myös kilpailutilkkuni.

 

Palkinto paras mahdollinen käsityönharrastajalle, kiitos Katariina! Ideamyssy jo raksuttaa mitä noin suuresta määrästä Seiskaveikkaa ( <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1.5 kg) ja Isoveljeä (500g) toteutan. Ja onpa mukana pari kerää Fritidsgarnia, josta voisi huovuttaa jotain pientä… Kumpa voisikin heittäytyä ihan kokopäivätoimiseksi neulojaksi, niin aika riittäisi paremmin kaikkien suunnitelmien toteuttamiseen!!

 

Messut muutenkin olivat ihan mielenkiintoiset, etenkin jos rakentaminen ja sisustaminen kiinnostaa / ovat ajankohtaisia. Käsityöalan yrittäjiä oli muutama paikalla Katariinan lisäksi mm. Kankurin Kamari sekä Riikka Pihlaja & Anna-Riitta Kivistö, joilla valikoimissaan huovutetut sisustustuotteet ja asusteet, kauniita tuotteita.

 

Ja nyt lähden jatkamaan jo aloitettuja töitä valmiiksi, jotta pääsen uusien haasteiden kimppuun!