Tämä alkuviikko on mennyt lomailun merkeissä, tosin kaikenlaisia rästitöitä tehden. Ikkunat pesty, (ainakin melkein kaikki) ja muutama vaihdettu ukkokullan kanssa uuteenkin, niissä kun oli jo rakennusajasta pientä vikaa ja edellisen pesun yhteydessä olin saada yhden lasin syliini: 10 vuotta kesti ja nyt päätti irtisanoa sopimuksen. Siksi päätimme ottaa varman päälle ja vaihtaa useamman uuteen. Lisäksi kaappeja siivottu: järjestin lankavarastoni, älkää kysykö paljonko oli, en punninnut, mutta useampi laatikollinen niitä on…

 

Muutaman unohtuneen löydönkin tein:

Floricaa, josta voisi kokeilla Johannan tekemiä Ruskapalmikkokäsineitä  Villapallon blogin ohjeella, Marimbaa (sukkiin??), Hjertegarnin Play It mohairia (huiviin??) muutamia mainitakseni. Lapsuusvuosilta oli jäänyt kerä Novitan Matadoria, puolet villaa, puolet tekokuitua: tunnistaako joku langan? Enpäs muista mitä tuosta olen aikanaan valmistanut, mutta väri on kyllä aika voimakakkaan oranssi, taitaapa olla 70-luvun sävyjä!

 

990682.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Käsitöiden rintamalla melko hiljaista, nämä muut työt ohittaneet, valitettavasti, ne. Mutta pikkuhiljaa jotain valmistumassa ja tuon lankavarastojen järjestelyn myötä tulee varmasti lisää työn alle. Ja lankakauppaan ei kyllä saisi olla asiaa, mutta, mutta… mitäs teet kun huomaat että juuri se lanka jota tarvitset, on lopussa tai sitä ei löydy:)