Eteisen ikkuna pääsi joulun tunnelmaan ja rosekukkatyökalu käyttöön:

 1127784.jpg

Jo kesällä tehdessäni terassillemme verhoja, päätin toteuttaa samaa ideaa jouluverhoihin.

Tuossa muuten näkyy myös meidän tienoon ainoa lumi ja sekin purkista! Jos joulut jatkuvat tulevaisuudessakin yhtä vähälumisina, voisi joululaulunkin sanoja muuttaa: vain vihreätä joulua mielessäin ootan minä ain… siltä ainakin nyt tuntuu kun katselee joulukuussa viheriöivää nurmikkoa! 

No, eipä anneta sen latistaa joulutunnelmaa, vaan jatketaan jouluvalmisteluja ja odotetaan joululomaa. Tänään jo tunnelmaan virittäydyttiin esikoisen joulujuhlassa: on ne lapset vaan niin ihania ja aitoja esiintyessään! Meidän kotikoulumme tunnelma on lisäksi kivan kansainvälinen kielikylpyluokkien ansioista. Lauluja ja esityksiä suomen lisäksi ruotsiksi ja englanniksi, joinakin vuosina laulettu espanjaksikin, kiitos maahanmuuttajien!

Lahjajuttuja käsitöiden osalta vielä puikoilla ja valmiiksi tulevat, toivottavasti. Perjantaina olen menossa työmatkalle Helsinkiin: junassa hyvin aikaa tikutella (toivottavasti en ole liian optimisti!) ja onhan tässä muutenkin vielä joku päivä aikaa, nuo minun jutut kun tänä vuonna ovat kokoluokaltaan nopeasti valmistuvia kunhan vain ehtii istahtaa alas tekemään:)