Valmiiden listalle pääsi jälleen yhdet peruslapaset. Herra Esikoinen on mestari kadottamaan käsineitään, joten äiti päätti olla kaukaa viisas ja tehdä seuraavat valmiiksi. Ja yllätys, yllätys: ennen kuin ehdin saada uuden parin ensimmäistä lapasta puikoilta pois, tuli nuorimies ilmoittamaan että raitalapaset ovat sitten hukassa!!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Taitaa olla viisainta jatkaa lapastehtailua:) ja sitä vastaanhan minulla ei ole mitään. Tosin välipalana voisi olla kiva tehdä palmikoidut, mutta saanko lupaa poiketa perustumpuista, sen päättää lapasten tuleva haltija. Toisaalta perusjutut ovat nopeimmista nopeinta tehdä, muutamassa tunnissa valmista. Lankana näissä nyt valmistuneissa Isoveli Colori <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />5 mm puikoilla, langankulutus 75g .

 

 

1009537.jpg

 

Eilen oli Kankurissa Noro-lankojen esittely. Oih, mitä ihanuuksia, vaikka heidän valikoimissaan tällä hetkellä vasta Kureyon ja Silk Garden. Ja nyt tietysti työn alla huivi Kureyonista, eka kierrokset vasta tikutettuna, mutta täällä ollaan nyt jo aivan Noron lumoissa!! En ole aikaisemmin tehnyt mitään siitä, ihaillut vaan muiden kauniita aikaansaannoksia eli kaikki uutta minulle. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi.

 

1009539.jpg

 

Ennen kuin pääsen jatkamaan tuota kokeiluani, on miljoona ja yksi työtä odottamassa: suku tulee lauantaina juhlistamaan Neidin 9 v. synttäreitä ja valmistelut olisi syytä vähitellen aloittaa ettei kaikki jää loppusuoralle (jää kuitenkin..), jotain pientä ainakin leipomisen saralla alulle, siivousta varmaan turha aloittaa vielä: perjantaina taitaa kuitenkin pitää kiirettä, huomista Neuletapaamista kun en kyllä jätä välistä!